Assalamualaikum .. selamat datang ke blog Dato' K a.k.a Khalil :) . Enjoy your reading

Kisah Hidup Datin Qat

Ada seekor kawan saya mintak promote sikit blog dia,
sebagai balasan sebab dia dah tolong buatkan header yang atas tuu.
Btw, Thank you very much atun. hehe.


Perhatikan gambar diatas. Nampak tak tahi lalat tu.
Anda boleh melawat blognya disinie untuk melihat dengan lebih jelas. LOL
Maaf saya cume boley bg link blog sahaja, yang lain bf dy block saya. Haha
Sorry Suhaimi. You are good guy. :)


Terima Kasih Kerana Membaca ! :)

17 comments:

  1. correction . *block
    hahah btw thanks walaupun ayat agak kejam ,

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha. alamat spelling error lagi. haha. mne ade ayat kejam, u salah bace. i tulis baik je. yang decription you je kejam sket. emy nyer ok je

      Delete
  2. maksud i description i tu lah yang nampak kejam , hahhaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Xd la. Anggap ia 1 gurauan. Xd mksd len pn. He2

      Delete
  3. Replies
    1. haha. same la. i na anta pon jauh. hehehe

      Delete
  4. Replies
    1. haha. leceh. tgk la t ade mase dtg rumah. ritu angah pon ade tepon tny.

      Delete
  5. Hahaha...terbaik pny cara promo blog kwn

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe. da knl lame. tlg menolong amalan mulia. hehe

      Delete

jgn segan,tgn ringan2