Assalamualaikum .. selamat datang ke blog Dato' K a.k.a Khalil :) . Enjoy your reading

Segmen : Pencarian Bloglist Bulan March

Assalamualaikum .
Apa Khabar !


Setelah sekian lama tidak buat segmen ni , hari ni tercetus pulak idea simple nak buat segmen untuk cari bloglist baru . Kalau dulu tira buat segmen jom bersahabat . Kali ni tira nak kekalkan niat nak mencari bloglist  bagi setiap bulan . 
Dan segmen untuk kali ni adalah untuk bloglist bagi bulan hadapan , bulan March ! Jom lah join . Just buat entry je okeyyy . Entry pn dah siap . Just tinggal copy dan paste ! Ini semua idea bernas kkak Mia lahh . hehe . Senang dan Simple kan ?.
1. Buat entry bertajuk ' Segmen : Pencarian Bloglist Bulan March'
2. Copy coding entry dan paste .
3. Submit dibahagian komen okeyy .
Segmen ini akan berlangsung sehingga akhir bulan February . Dan bloglist akan diterbitkan awal bulan March . Join Dulu okeyy .

Terima Kasih Kerana Membaca ! :)

5 comments:

  1. salam ..
    datang blogwalking dari segmen yang sama.
    wish you all the best.

    http://www.syuhada1981.com/2014/02/segmen-pencarian-bloglist-bulan-march.html

    ReplyDelete
  2. Salam . tira datang sini . thanks sekali lagi sebab join . segmen dahpun tamat . so , dlaam sehari ni bloglist akan tira buat . jom blogwalking .

    ReplyDelete
  3. salam pertama kali singgah cne..done follow

    ReplyDelete
  4. Dari segmen yg sama& done refollow(13).......;-)

    ReplyDelete

jgn segan,tgn ringan2